ONDERHOUD


Tips voor leder

Op deze pagina lees je een aantal specifieke tips, die je kunnen helpen om jouw lederen Mobitec meubels langer mooi te houden. Neem bij twijfel en/of vragen gerust contact op.

‣‣  neem contact met ons op

 

Voeding
Leder 'leeft', zeggen mensen wel eens. En dat klopt! Pas wanneer het leder onder een vochtigheidspercentage van 5% komt wordt het officieel 'technisch dood' verklaard. Door het leder 2-4x per jaar te voeden zorg je ervoor dat het langer mooi en heel blijft. Wanneer je het leder niet onderhoud, zal het sneller uitdrogen en verkleuren. Bovendien heb je minder kans om vlekken te kunnen reinigen en juist meer kans op permanente schade.


Uitgdroogd leder

Onderhoud
Het onderhouden van leder is eigenlijk heel simpel. Nagenoeg al het leder kun je wekelijks even afstoffen, of gebruik een licht vochtige doek. Stofzuigen kan ook, gebruik dan een schoon en zacht meubel opzetstuk. Reageer adequaat bij nieuwe vlekken en gebruik de onderhoudsproducten uit de geadviseerde onderhoudsset halfjaarlijks om het leder in topconditie te houden.

Vlekken
Reageer bij vlekken zo snel mogelijk, zeker wanneer het gaat om vlekken die het leder kunnen beschadigen (braaksel, urine). Kijk direct even op onze vlekkenpagina wat je wel en niet moet doen bij nieuwe vlekken.

Kleur herstellen
Neem je een oude bank van iemand over? Of heeft jouw bank zijn beste tijd gehad? Fris dan de originele kleur op met een Keralux® colour repair set. ‣‣ Lees meer


Keralux® colour repair set

 

© 2022 - 2024 Mobitec | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel