HOME


Samenwerking

Mobitec en LCK slaan de handen in elkaar om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. LCK® heeft de volledige Mobitec collectie getest en de best passende onderhoudsproducten aan de materialen gekoppeld. Alle onderhoudsadviezen vind je terug op deze website:

‣‣  direct naar alle onderhoudsadviezen

Vragen over onderhoud

LCK® helpt bij vragen over de eigenschappen van materialen, vlekken, beschadigingen en welke onderhoudsproducten je het beste kunt gebruiken. Heb je een specifieke vraag over een vlek of beschadiging? Neem dan contact op of kijk even op de vlekkenpagina, wie weet staat jouw oplossing hier al wel tussen!

‣‣  neem contact met ons op

Het LCK® laboratorium

Het LCK® laboratorium staat in Ubstadt, Duitsland. Hier testen de experts van LCK® de materialen van talloze meubelfabrikanten op reinigbaarheid. Behalve de gebruikelijke wrijftests worden de materialen getest op reinigers, lotions, balsems en impregneermiddelen. Op deze manier proberen ze de meest geschikte producten aan de materialen te koppelen. Onder het motto: "Als het er niet is kunnen we het maken" wordt er telkens doorontwikkeld. Wist je bijvoorbeeld dat LCK® over meer dan 2800 individuele artikelen beschikt? Er is dus meer mogelijk dan je denkt! Geen reden om te twijfelen dus, neem gerust contact op voor meer informatie. 
 


LCK® laboratorium, 2020
 


© 2022 - 2024 Mobitec | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel