Artikel 8 van 17

Keralux® lotion V

€ 27,00 (inclusief btw)

WEBSHOP | LEDER


Lotion voor: ‘vintage' leder
Met deze lotion kun je jouw (deels opgeschuurd) leder met vintage effect veilig en gemakkelijk onderhouden. De lotion voedt het leder en vult, waar nodig, de finish-laag aan. Ook verkrijgbaar als set, inclusief een geschikte reiniger en beschermende spray.

Instructie:
Je gebruikt de Keralux® lotion twee keer per jaar om het leder te onderhouden. Probeer onderhoudsproducten altijd eerst even uit op een onopvallende plek, voordat je het hele meubel behandelt. De volgorde is altijd hetzelfde: 

  1. Zorg dat het leder stofvrij is. Gebruik een stofzuiger met een zacht meubel-opzetstuk, of een schone, zachte doek.
  2. Reinig het leder met een geschikte Keralux® reiniger en gedestilleerd water. Volg de instructies.
  3. Voeden / beschermen met de Keralux® lotion. Volg de instructies.
  4. Beschermen met de Keralux® spray. Volg de instructies.

Laat het leder tussen de stappen door goed opdrogen.
Voor meer tips: bekijk het instructiefilmpje op Youtube!

Inhoud:
Bestel je dit product los? Dan ontvang je het volgende: 

  • Keralux® lotion voor leder met vintage effect (250ml)
  • Doekje

De inhoud is voldoende voor 5-7 zitplekken (model afhankelijk). 
Houdbaarheidsdatum: zie verpakking.

(!) Niet geschikt voor: 
Glad leder zoals gepigmenteerd leder, semi-aniline leder, veredeld aniline leder en volledig aniline leder. Kunstleer, plantaardig gelooid leder, of olijfblad-extract gelooid leder. 

Tips:
De antwoorden op jouw meest gestelde vragen.

 Waarom halfjaarlijks onderhouden?
Leder heeft (net als onze eigen huid) aandacht nodig. Daarom adviseren we om leder halfjaarlijks te onderhouden met de onderhoudsproducten uit de geadviseerde onderhoudsset. Ben je een ‘grootgebruiker’ van je meubel? Verhoog dan de frequentie, bijvoorbeeld naar 1x per kwartaal. 

• Is dit het product voor mij?
Dat ligt aan het onderhoudsadvies voor jouw bekleding. Wij hebben al onze producten in ons laboratorium voor jou getest. Kijk bij de onderhoudsadviezen voor de geadviseerde onderhoudsset. 

• Wat kan ik doen bij verkleuringen?
Leersoorten met een open structuur, zoals vol aniline, vintage en saddle leder zullen wat sneller verkleuren. Dit is normaal en hoort bij dit soort leder. Gelukkig is er nog van alles mogelijk om de verkleuring te verhelpen, of in elk geval minder te laten opvallen. Pak je telefoon en maak even een foto van de verkleuring en stuur ons deze per mail. Onze experts gaan vervolgens kosteloos voor je aan de slag!

• Wat kan ik doen bij vlekken?
Een vlek in je leder? Geen paniek en vooral niet beginnen met boenen! Kijk eerst op onze vlekkenpagina voor de stappen die je nu al kunt nemen. Stuur ons vervolgens per mail een duidelijke foto van de vlek. Vergeet je niet om de specificaties van het leder te vermelden? Onze experts gaan vervolgens kosteloos voor je aan de slag.

 

Vragen?


Heb jij vragen over dit product? Stel ze!

‣‣  neem contact met ons op

© 2022 - 2024 Mobitec | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel